Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, mam problem ze strumieniowym przesyłem muzyki z mojego nowego 8t do car audio. Po sparowaniu Bluetooth systemu łączą się, mogę odtwarzać muzykę i korzystać z połączeń telefonicznych. Wysiadam z samochodu, wsiadam ponownie, telefon łączy się z car audio i... Klops. Urządzenia są sparowane ale z dopiskiem (połączony bez multimediów). Po wejściu w ustawienia Bluetooth wszystkie opcje mam włączone (chodzi oczywiście o "przesyłanie dźwięku multimediów). Jedyną opcją jaką udało mi się odkryć jest rozłączenie i ponowne sparowanie urządzeń, ale znowu działa to tylko na jedną jazdę, więc to żadne rozwiązanie żeby za każdym razem parować od nowa sprzęt... Mój poprzedni redmni nie miał tego problemu więc raczej nie jest to wina samochodu. Ktoś z Was miał podobny kłopot? Macie pomysły gdzie może być problem? Z góry dziękuję:) 

Edytowane przez Sielat
Sprostowanie
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam podobny problem, telefon łączy się z radiem natomiast nie słychać mnie przez mikrofon podczas rozmowy. Ja słyszę rozmówcę a rozmówca mnie nie słyszy. Mogę odtwarzać muzykę z telefonu, problem jest tylko z połączeniami. Przy poprzednim redmi nie było problemu.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Witam.

Redmi note 8T 64

Mam podobny problem z zestawem głośnomówiącym  Jabra.

Wyłączam  ikonkę WiFi i po problemie. 

Podobnie postępuję w przypadku przesyłania plików na smartfon z innych urządzeń przez bluetooth.

Inaczej pliki dochodzą do 57-70% i blokada. Z smartfona na inne urządzenia Ok.Nie wiem o co chodzi, ale tak jest.

Edytowane przez jurekz
  • 2 miesiące temu...