Jump to content
  • 0

Smartfon do 700 PLN dla złotówy - dusigrosza.

Question

Posted (edited)

witam,

Telefon głównie do kontaktu z ludźmi, żadne bzdety typu: rozpoznawanie twarzy, NFC, 10 aparatów.

Byłem już 100% nastawiony na Redmi 8 4/64 GB za niecałe 600 PLN, szczególnie ze względu na baterię 5000 mAh, no ale przypadkiem trafiłem na informację o braku diody powiadomień... Dla mnie tragedia, bo kręcąć się po domu nie będę co 20-30 minut podchodził do telefonu żeby sprawdzić czy przypadkiem ktoś się nie dobijał. I stąd moja prośba, abyście poradzili wujowi co można opłacalnego kupić w przedziale 400-700 PLN? Nie musi to być żadna nowość, mogą być nawet starsze modele, byle występowały w konfiguracji co najmniej 3/32 GB, chociaż wolałbym 4/64.

Redmi Note 8 ma za bardzo wystające aparaty, i zapewne po którymś upadku, nawet w kondonie, ulegną one destrukcji (a przynajmniej szybka).

Redmi Note 8T nie ma diody, więc na pewno odpada. Chyba że będzie obsługiwał Always on Display, ale to musiałby się ktoś wypowiedzieć bo ja się nie orientuję.

Redmi Note 7 chyba chodzi w tych samych pieniądzach co Note 8, więc raczej nie opłaca kupować się starszego modelu kiedy za te same pieniądze można mieć nowy z dłuższym zapewne wsparciem.

Edited by tojapiotrek

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Dwa artykuły przejrzałem już i wyraźnie zaznaczone tam jest, że Note 8T różni się od Note 8 brakiem diody powiadomień i jest to zaznaczone tam jako duży minus tego modelu.

• 0
Posted

dobra racja. wstalem jeszcze raz. ona ma 8 bez t. bierz ogolnie note 8 jest ten fajny. t jest ten do kitu. bo rozkminialem to co ty

aparaty w kondonie sa poniżej wiec spoko

Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka