pikus149 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Witam, jestem tu nowy i mam pytanie chce zakupić dla siebie xiaomi 2s. Możecie polecić jakaś bezpieczną stronę gdzie dostanę oryginalny produkt? Czy poszukać czegoś na allegro ? A może ma ktoś na sprzedaż, chętnie odkupie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 Pierwsze słyszę o takim produkcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
pikus149 Posted March 7, 2015 Author Share Posted March 7, 2015 xiaomi redmi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fredek7 Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 http://www.xiaomiforsale.com/3-phones Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 No to nie Xiaomi 2S tylko Xiaomi Redmi 2S jak coś... bo tak to nie wiadomo czy chodzi ci o Redmi czy Mi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @eru Naprawdę nie wiedziałeś o jaki produkt chodzi, czy chciałeś sobie pozartowac z nowego użytkownika? PRZECIEŻ WIADOMO ŻE CHODZI O REDMI 2. A po za tym nie Redmi 2s tylko Redmi 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 No nie wiadomo, mógł to być Mi2S. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eru Posted March 7, 2015 Share Posted March 7, 2015 @eru Naprawdę nie wiedziałeś o jaki produkt chodzi, czy chciałeś sobie pozartowac z nowego użytkownika? PRZECIEŻ WIADOMO ŻE CHODZI O REDMI 2. A po za tym nie Redmi 2s tylko Redmi 2 Tak jak napisał Numb, nie wiadomo o co mu chodziło po tytule Link to comment Share on other sites More sharing options...
avish Posted March 8, 2015 Share Posted March 8, 2015 No ok, nie ugryze.... Ja od razu pomyślałem o Redmi xd I chyba przez to jestem inny w jakimś stopniu..nie wiem czy to dobrze czy źle więc nie będę zapadał się pod ziemię... Możesz kolego @pikus149 popatrzeć też na dział giełda na forum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grigor Posted March 17, 2015 Share Posted March 17, 2015 Witam, jestem tu nowy i mam pytanie chce zakupić dla siebie xiaomi 2s. Możecie polecić jakaś bezpieczną stronę gdzie dostanę oryginalny produkt? Czy poszukać czegoś na allegro ? A może ma ktoś na sprzedaż, chętnie odkupie Ja swój R2 kupowałem z dx. Wysyłka NLpost. Oryginał. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts