Bogdan75 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Korzysta ktoś z aplikacji do nagrywania rozmów ACR https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nll.acr&hl=pl Wcześniej używałem jej na LG G4 i działała jak trzeba a na Redmi Note 8 Pro nie nagrywa rozmówcy mimo sprawdzenia wszystkich opcji nagrywania. Miał ktoś podobny problem?
trumanshow Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Żadna apka nie nagra rozmowy na romie oryginalnym a zależy jaki masz. Nagrywa tylko soft indonezyjski. Musisz takowy wgrać Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
Bogdan75 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 (edytowane) Dzięki. Telefon kupiony kilka dni temu w media expert więc gwarancja itd. nie będę kombinował w takim razie. Edytowane 2 Stycznia 2020 przez Bogdan75
trumanshow Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Jeszcze taka jedna uwaga podejrzewam że jest sporo nowych telefonów które teraz nie nagrywają rozmowy to wina aplikacji googla które są zainstalowane ochrona danych RODO. Jeśli Ci zależy na nagrywaniu to pytaj przed kupnem telefonu albo sprawdzaj sam w sklepie bo możesz się rozczarować zakupem następnego. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi