bartolo75 Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Witam. Mój problem powstał przy przejściu z miui v5 na v6. Aktualizacja zrobiona według instrukcji. W ustawieniach wifi przycisk "on/off" nie działa tak jakby był nie aktywny, pod wifi jest informacja "włączanie...", ale nic się nie dzieje. Czy ktoś z Was spotkał się z takim problemem i czy jest jakieś rozwiązanie?! Pozdrawiam.
sibul Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Używałeś miflash itp. Zdarza się... Widzisz czasem trzeba "sformatować" nie tylko flash_all_except_data_storage.bat ale razem z data storage. Możesz spróbować faktory reset aby nie wgrywać jeszcze raz (wiadomo zrób kopie) Spróbuj przed tym w panelu sterowania zmienić plan zasilania na standardowy Polecam : http://miuipolska.pl/forum/topic/4803-mi2s-v6-kitkat-mod-rozwi%C4%85zanie-problemu-bluetooth/ Parę słów w tym wątku na ten temat.
bartolo75 Opublikowano 7 Marca 2015 Autor Opublikowano 7 Marca 2015 Ok... Na dzień dobry dziękuję za szybką odpowiedź. Problem rozwiązany mianowicie musiałem jednak zrobić factory reset i WiFi działa, plus w tym że chmura zadziałała i przynajmniej kontakty powróciły . Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam.
ZduneX25 Opublikowano 7 Marca 2015 Opublikowano 7 Marca 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi