GucioPL Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Witam. Chciałem zaktualizować MIUI w telefonie Xiaomi Redmi Note 8T. Coś się pobrało i od jakiejś godziny na telefonie wyświetla się czarny ekran z napisem "Redmi powered by Xiaomi". To tak ma być czy coś się zepsuło? Proszę o pomoc. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez GucioPL
xtremesystems Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 zepsuło się Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
kielek Opublikowano 29 Grudnia 2019 Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) 5 godzin temu, GucioPL napisał: Witam. Chciałem zaktualizować MIUI w telefonie Xiaomi Redmi Note 8T. Coś się pobrało i od jakiejś godziny na telefonie wyświetla się czarny ekran z napisem "Redmi powered by Xiaomi". To tak ma być czy coś się zepsuło? Proszę o pomoc. Nic się nie zepsuło, ja też tak miałem przedwczoraj, ok godz wisiał mi ten napis, w końcu się wkurzyłem i wyłączyłem fona, po chwili się włączył i wszystko było ok, aktualizacja też weszła pozdrawiam. Edytowane 29 Grudnia 2019 przez kielek
GucioPL Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2019 3 godziny temu, mrosi napisał: Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Jak się kiedyś dowiem jak to to zrobię 3 godziny temu, kielek napisał: Nic się nie zepsuło, ja też tak miałem przedwczoraj, ok godz wisiał mi ten napis, w końcu się wkurzyłem i wyłączyłem fona, po chwili się włączył i wszystko było ok, aktualizacja też weszła pozdrawiam. Dzięki, pomogło
Rekomendowane odpowiedzi