Skocz do zawartości

Telefon wyświetla napis Redmi powered by xiaomi po aktualizacji MIUI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Chciałem zaktualizować MIUI w telefonie Xiaomi Redmi Note 8T. Coś się pobrało i od jakiejś godziny na telefonie wyświetla się czarny ekran z napisem "Redmi powered by Xiaomi". To tak ma być czy coś się zepsuło? Proszę o pomoc. 

Edytowane przez GucioPL
Opublikowano (edytowane)
5 godzin temu, GucioPL napisał:

Witam. Chciałem zaktualizować MIUI w telefonie Xiaomi Redmi Note 8T. Coś się pobrało i od jakiejś godziny na telefonie wyświetla się czarny ekran z napisem "Redmi powered by Xiaomi". To tak ma być czy coś się zepsuło? Proszę o pomoc. 

Nic się nie zepsuło, ja też tak miałem przedwczoraj, ok godz wisiał mi ten napis, w końcu się wkurzyłem i wyłączyłem fona, po chwili się włączył i wszystko było ok, aktualizacja też weszła pozdrawiam. 

Edytowane przez kielek
Opublikowano

3 godziny temu, mrosi napisał:

Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza.

Jak się kiedyś dowiem jak to to zrobię

3 godziny temu, kielek napisał:

Nic się nie zepsuło, ja też tak miałem przedwczoraj, ok godz wisiał mi ten napis, w końcu się wkurzyłem i wyłączyłem fona, po chwili się włączył i wszystko było ok, aktualizacja też weszła pozdrawiam. 

Dzięki, pomogło