stomek01 Posted December 22, 2019 Share Posted December 22, 2019 (edited) Znacie może jakąś aplikację do sprawdzenia wifi? Chodzi mi o taką, która sprawdza sieć cały czas i pokazuje później np.na wykresie czy wszystko działa. Jak sprawdzam Meteorem to niby jest ok ale tam pokazuje tylko prędkość pobierania. Nie zwróciłbym na to uwagi gdyby nie gra online, która się chwilami zawiesza i pojawia się "wczytywanie". Przy Sklepie Play pobieranie też czasami jakby się wiesza. Na 4x problem ten nie występuje czyli modem chyba się jest ok. Sprawdziłem i okazało się, że zrywa mi na 5 GHz. Da się w tel ustawić, żeby odbierał na 2,4 GHz? Edited December 23, 2019 by stomek01 literówka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 26, 2019 Share Posted December 26, 2019 Powinieneś móc wybrać WiFi do jakiego się logujesz z listy WiFi w telefonie. Standardowo router wyświetla dwie sieci: 2,4 i 5GHz. W telefonie robisz zapomnij 5 i ponownie łączysz się z 2,4 wybierając ją z listy dostępnych sieci. Chyba że na routerze masz tylko jedna sieć..., wtedy musisz dodać drugą. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts