bmwwyspa Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Witam. Panie mrosi dostałem dzisiaj ostrzeżenie za pytanie co się dzieje z aktualizacją do mi 9 lite! Zapytałem ponieważ w tamtym tygodniu też go nie było z tą różnicą że wtedy była informacja że jest opóźnione dla Mi 9 lite więc nie pytałem teraz zapytałem rano nim dodaliście taką informację iż jest kolejne opóźnienie dla wyżej wymienionego modelu. Może i pospieszyłem się z tym pytaniem ale bałem się że może coś się źle dzieje ze wsparciem tego modelu jak np z redmi note 8 pro. Nie uważa Pan iż jest to lekko niesprawiedliwe? Kolega Orjon odpisał mi normalnie że to wina chińczyków nie Wasza a Pan Mi od razu z upomnieniem? Jak widać można być człowiekiem a nie służbistą. Proszę zobaczyć o której napisałem post z pytaniem a o której dodaliście pełną informacje odnośnie aktualizacji 9.12.19 Bardzo proszę o wzięcia pod uwagę Mojego wyjaśnienia sprawy i o anulowanie Mi tego upomnienia. Pozdrawiam i Życzę Wesołych Świąt. mrosi:// Nie nauczyli Cię rodzice netykiety? Że w sieci nie używa się wielkich liter i pogrubionej czcionki?
mrosi Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 Po pierwsze, zmień czcionkę. Pisanie wielkimi literami lub pogrubioną czcionką jest niegrzeczne i jest oznaką braku kultury. Dobra, to zrobiłem za Ciebie, bo chyba sił albo... nie wiem..., czegoś innego zabrakło? Nie będę zmuszał Cię do zgadywania, bo chyba nie doczekam się... Po drugie, ROMy dla urządzeń mogą, ale nie muszą się pojawiać w określonym czasie. Będą pojawiać się wówczas, gdy przyjdzie na to czas, a ściślej, kiedy Ekipa MIUI Polska/EU wygeneruje ROM. Po trzecie, o czym wielokrotnie było pisane w wątkach o aktualizacjach cotygodniowych, każdorazowo, pytanie typu "Daleko jeszcze...?", parafrazując, "kiedy będzie ROM dla...?" będzie karane ostrzeżeniem. Poza tym sam pchasz się pod nóż, czyli po kolejnego warna. Pisząc posty i zakładając wątki o identycznej tematyce w różnych miejscach...: Jak dla mnie, EOD.
bmwwyspa Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 kolego czepialski pomyliłem się i nie pisałem w różnych miejscach tylko nie zauważyłem gdzie piszę to raz a dwa to nie strasz mnie że dostanę jakiegoś kolejnego warna bana czy banana bo ja na te niby groźby to wiesz co. piszesz że spam jaki spam sam jesteś spam. Jesteś czepialski służbista i dobrze o tym wiesz.kolego nie boję ciebie bo nie jesteś wszechmocny. czytałem skargi ludzi z forum na ciebie i widzę że póki co reszta moderatorów jest za tobą i cię kryje ale mam nadzieje że w końcu zaleziesz komuś za skórę kwestia czasu nic nie trwa wiecznie i ktoś zrobi z tobą porządek i pokarze pokaże ci gdzie jest twoje miejsce wielki super moderatorze.może zabolało co o tobie piszą ludzie jaki jesteś wyrywny służbista? piszesz mi jakieś wypociny że pod jaki nóż się pcham? poza tym pisałem z dużej litery bo tak się zaczyna zdanie tak mnie uczyli kiedyś szkole i tak będę pisał. do osoby piszę mi cię pan itd z dużej litery. źle że zwracam się do ludzi z szacunkiem? to masz piszę z małej litery. kolego nie nadajemy na tych samych falach i nigdy nadawać nie będziemy więc jeszcze raz ci powtarzam nie strasz mnie bo ja się nie przestraszę i osobiście uważam że to forum bez ciebie było by dużo lepsze. reszta moderatorów jak widać to normalni ludzie nie szukają baraku przecinka lub kropki na i jak ty. było zgłaszane już twoje postępowania widać nie tylko ja się na tobie poznałem. nadasz się w pis-milicji tam przyjmują nadgorliwych.pa nie pozdrawiam tym razem i życzę ci aby karma do ciebie wróciła z impetem. a teraz się mścij dalej i rozdawaj te swoje warny i banany. 2
mrosi Opublikowano 20 Grudnia 2019 Opublikowano 20 Grudnia 2019 3 godziny temu, bmwwyspa napisał: kolego czepialski Dobra, to jeszcze raz. Ale tym razem poprawnie po polsku. Zdaniami, z kropkami, przecinkami, etc. Bo ni w ząb nie rozumiem...
bmwwyspa Opublikowano 20 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2019 (edytowane) 1.nie wiem dlaczego było pisane grubszą czcionką ja jej nie ustawiałem taka była z automatu i dobrze myślisz nie doczekał byś się jej zmiany z mojej strony bo nawet jej nie zauważyłem a i nie przyszło mi do głowy że to ma jakieś znaczenie i na żadnym forum a na kilku jestem od kilku lat i nigdy nikt mi o coś takiego nie zwrócił uwagi ty jesteś pierwszy. 2.nie mogli mnie rodzice nauczyć jak to nazwałeś netykiety zresztą nigdy o czymś takim nie słyszałem bo zanim zagościły komputery i internet nie było ich już na tym świecie. 3.mam prawie 50 lat i nie będzie mi nikt mówił jak mam pisać zdanie zaczynam z dużej litery tak mnie kiedyś nauczyli w szkole tak zawsze pisałem i pisał będę. 4. resztę ci napisałem. 5. ciesz się dalej ze swojej władzy i nakładaj kary za byle co na ludzi na tym forum póki ją masz. 6. nie strasz mnie jakimiś karami bo się nie przestraszę. 7. coś jeszcze chcesz wiedzieć? czy coś przeoczyłem? p.s jeszcze raz ci powtarzam że zadałem pytanie co z aktualizacjami na mi 9 lite zanim dodaliście notkę że są opóźnione na ww model. kolega Orjon mi normalnie napisał że to z winy chińczyków a ty mi w prezencie na święta podarowałeś ostrzeżenie. teraz napisałem zrozumiale? Edytowane 20 Grudnia 2019 przez bmwwyspa 1 1
Rekomendowane odpowiedzi