CzarneZycie Opublikowano 12 Grudnia 2019 Opublikowano 12 Grudnia 2019 Cześć wszystkim. Od dłuższego czasu męczy mnie problem mojego starego Redmi Note 4. Przeszukałem internety i żadnej odpowiedzi nie znalazłem. :/ O co dokładnie chodzi? Najprawdopodobniej o pamięć. Podpinając telefon do PC nie widać żadnych plików, nie potrafię zapisać żadnych zdjęć, aplikacje typu messager nie odnajdują multimediów, brak miejsca na zainstalowanie najnowszej aktualizacji miui, w zakładce "pamięć" widnieją informacje: -Aplikacje i ich dane (5,96gb) -Pamięć systemowa (6,77gb) -Dostępne (5,21gb) (I tyle! Gdzie cała reszta?!)(Wersja 32gb) Ktoś ma jakiś pomysł? Bo ja próbowałem wszystkiego i już się poddałem :/ PS. Sytuacja dzieje się może od dwóch tygodni. Zdjęcia i filmy z przed dwóch tygodni i wcześniej dalej znajdują się w galerii i mogę je spokojnie przeglądać ale nie zapiszę ich np na pc, skoro pc nie widzi żadnych plików. Sytuacja bez wyjścia, a na zdjęciach bardzo mi zależy.
Netoper Opublikowano 13 Grudnia 2019 Opublikowano 13 Grudnia 2019 Jak podpinasz kabel to w powiadomieniach wybierasz transfer?Spróbuj w opcjach programisty (konfiguracja USB) zaznaczyć ładowanie a potem transfer, może ruszy wtedy po kablu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
CzarneZycie Opublikowano 14 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2019 14 godzin temu, Netoper napisał: Jak podpinasz kabel to w powiadomieniach wybierasz transfer? Spróbuj w opcjach programisty (konfiguracja USB) zaznaczyć ładowanie a potem transfer, może ruszy wtedy po kablu. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Próbowałem. Dalej nic :/ 12 godzin temu, mrosi napisał: Jaki ROM? 10.2.3.0
Rekomendowane odpowiedzi