Mrstigo Opublikowano 9 Grudnia 2019 Opublikowano 9 Grudnia 2019 Czy jest ktoś kto przeprowadzi mnie lub pomoże w konfiguracji internetu Play, na moim Redmi 7a? Nie ma smsa konfiguracyjnego a dane ze strony wydaje się że wpisałem dobrze. Jedyne co, to kompletnie nie wiem gdzie wpisać numer dostępowy... Pomocy! Bo nie wiem co robić. Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Nezumi Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Play powinien działać "z buta" bez dodatkowych ustawień... Przywróć APN do domyślnych, zrestartuj telefon i sprawdź....
Nezumi Opublikowano 10 Grudnia 2019 Opublikowano 10 Grudnia 2019 Jeżeli zrobiłeś to teraz i po włączeniu danych mobilnych ( po przywróceniu i restarcie) telefon dalej nie łączy się z netem, to spróbuj ustawić APN internet według tego: https://www.play.pl/pomoc/serwis/reczna-konfiguracja-telefonu.html (numeru wpisywać nie musisz) zapisać i zrestartować i musi działac, jeżeli nie będzie dalej, to wtedy już tylko BOK lub wymiana akrty sim.
Mrstigo Opublikowano 10 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2019 Ustawione według Play i BOK też już był grany. Ech.. no nic.
Rekomendowane odpowiedzi