Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam szanowną społeczność słuchawek spod stajni Xiaomi.

Mam pytanie bo człowiek starszej daty ze mnie a i z angielskim językiem na bakier jestem - ale strasznie mnie ciekawi co to za pre order. Czy to przedpłata i resztę trzeba dopłacić, czy po prostu wielki gest chińskiego producenta?
http://goo.gl/ZmXatG

Edytowane przez Bonzo
Opublikowano

Potem bedziesz poproszony o doplate roznicy. 

Dzięki Mat. A już myślałem iż trafiłem na perłę w cenie koralika :D 

Opublikowano

już jest, 

Xiaomi Redmi 2S/Hongmi 2S 4G LTE Smart Phone with MIUI V6 OS Snapdragon Qualcomm Quad Core 1.3GHz 4.7 Inch 1280*720 pixels IPS Screen GPS 8.0MP Back Camera 2GB 16GB

w cenie 183.99$

Opublikowano

Rozmawialem kilka dni temu z chinczykiem na ali express i zapytalem sie go o wersje enhanced tego telefonu. W odpowiedzi uzyskalem ze wersja z 2gb ramu jest dostepna jedynie dla chinskich sieci. I trzeba czekac na wersje obslugujaca wcdma i lte fdd. Troche mnie to zdziwilo bo przeciez wersja podstawowa jest wyprodukowa na wszystkie rodzaje sieci dostepne na swiecie a wersja enhanced rozni sie tylko iloscia pamieci.

Opublikowano

No wlasnie tam jest napisane ze 850/1900/2100. 3g by dzialala tylko aero nie bo reszta czestotliwosci jest dostepna w Polsce.

Opublikowano

No wlasnie tam jest napisane ze 850/1900/2100. 3g by dzialala tylko aero nie bo reszta czestotliwosci jest dostepna w Polsce.

Ale nie wszystkie nadajniki dzialaja na 2100. Moim zdaniem lepiej poczekac na wersje ktora obsluguje pasmo 900.
Opublikowano (edytowane)

Raczej nie bo w opisie jest 1G Ram

Natapatalkane z S4

Jest do wyboru opcja 2gb ram B1 B3 ale nie maja jej na stanie. Dopiero za jakies 5-10 dni tak mi napisali

Edytowane przez Gausa
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...