kabelodszyi Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Witam, Mój problem wygląda tak, że naiwnie dałem się naciągnąć na podróbę wyświetlacza do Mi 9. Niestety jak się można domyślić nie byłem zadowolony z jakości. Po dniu użytkowania zaczął się "sam dotykać" aplikacje się same uruchamiały i generalnie nic nie dało się z tym zrobić... Druga sprawa to niedziałający czytnik palca, który zupełnie nie reagował. Więc moje pytanie brzmi: Czy w "micenter" naprawa telefonów przebiega na ORYGINALNYCH częściach? Czy ktoś naprawiał tam Xiaomi Mi 9 i jest zadowolony i wszystko działa poprawnie po naprawie? Pytam ponieważ jestem dość mocno przewrażliwiony przez poprzednią sytuację. Pozdrawiam wszystkich, Jakub
Nezumi Opublikowano 30 Listopada 2019 Opublikowano 30 Listopada 2019 https://sklep.micenter.pl/pl/p/Wymiana-LCDszybki-MI-9/143 Bo to ciężko wejść na stronę serwisu i sprawdzić? Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi