VeXoN555 0 Posted November 22, 2019 Report Share Posted November 22, 2019 (edited) Witam, już mnie krew zalewa od około dwóch tygodni z tym telefonem... Od wyżej wspomnianego czasu zrobiło się coś dziwnego, a mianowicie podczas oglądania filmów - nie ważne gdzie - filmy tak jakby się resetują. Zatrzymują się i muszę ponownie kliknąć w odtwarzanie żeby oglądać dalej. Nie ma stałej częstotliwości tego, raz jest to po 5 minutach, czasami nawet i pod rząd. Taki sam problem m.in na snapchacie czy zwykłym aparacie, gdzie tak jakby aparat się uruchamiał ponownie. Jakieś pomysły na usunięcie tego problemu? Rom to miui 11 od miuipolska. Obstawiam, że tutaj może być problem po którejś z aktualizacji bo nie miałem tego od początku zainstalowania Romu Edited November 22, 2019 by VeXoN555 Link to post Share on other sites
Git 0 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Global nie ma takiego problemu Wysłane z mojego MI MAX 3 przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
sprzetowiec90 2 Posted November 23, 2019 Report Share Posted November 23, 2019 Zainstaloj wersje stable. W rozwojowej moga byc rozne kwiatki. Link to post Share on other sites
VeXoN555 0 Posted December 8, 2019 Author Report Share Posted December 8, 2019 Najnowsza aktualizacja rozwiązała problem Link to post Share on other sites
skay77 120 Posted December 8, 2019 Report Share Posted December 8, 2019 Wrz zobacz na vlc jak to obiera Wysłane z mojego Mi 9T Pro przy użyciu Tapatalka Link to post Share on other sites
Recommended Posts