Otisek Opublikowano 20 Listopada 2019 Opublikowano 20 Listopada 2019 Mam taki problem ze telefon się resetuje będąc w kieszeni dziś rano już 3 razy. Czasem potrafi wejść sam w fastboot. Wydaje mi się że kieszeń ściska guziki vol - i power wystarcza tylko 3 sek aby telefon się restartował. To stanowczo za krótko. Nie rozumiem czemu zrobili je tak blisko siebie. To strasznie irytuje. Czy coś można z tym zrobić? Wam też się zdarza po ciemku omyłkowo wcisnąć guzik blokady zamiast vol-? Telefon mam w przezroczystym tanim pokrowcu dzisiaj zmieniam na spigena może to coś poprawi.
Nezumi Opublikowano 20 Listopada 2019 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zmień etui i problem obstawiam, że zniknie...
Otisek Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Opublikowano 21 Listopada 2019 Wczoraj nowy pokrowiec od spigena założyłem i dzisiaj właśnie w tej chwili wyciągam telefon z kieszeni a tam fastboot ja nie rozumiem jak oni mogli zrobić te guziki tak blisko siebie i czas przytrzymania do restartu ustawić tylko na 3 sek powinno być z 10
Nezumi Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Jesteś jedyną osobą z tym problemem, także nie jest to wina ustawienia klawiszy, a tego co nosisz w kieszeni, jakie są te kieszenie... Praktycznie każdy nosi telefon w kieszeni, a problem masz tylko Ty. Wyjmij telefon z etui, ponoś, zobacz, czy wtedy też Ci się będzie restartować...
Otisek Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Opublikowano 21 Listopada 2019 Włożyłem telefon do innej kieszeni zobaczymy czy pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi