acy Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Podczas instalacji wybrałem "gdzieś" opcję, aby instalować i aktualizować aplikacje z play.google.com jedynie za pomocą sieci wifi. Teraz chciałbym to zmienić i niestety nie mogę tego znaleźć. Mimo odznaczenia podczas próby instalacji nowej aplikacji "pobieraj tylko przez WiFi", dalej nie chce instalować bez niej. We właściwościach google play jest ustawione "Aktualizuj w dowolnym momencie (za transfer danych może zostać pobrana opłata)" Pomoc mile widziana Edytowane 25 Lutego 2015 przez acy
Marvinka Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Hm, hm, teraz doczytałam, że już masz to w GSklepie ustawione... Jeśli zmiana ci nie zatrybiła i dalej chce się aktualizować tylko przez fifi, to spróbuj tradycyjnie - oczyść cache aplikacji, albo wywal ja w psizdu i zainstaluj ponownie. Edytowane 25 Lutego 2015 przez Marvinka
kulig007 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Zmieniłeś limit w Pobrane(ikona na pulpicie), potem ustawienia - > bez limitu.? Mi2s powered by sMIUI 2
acy Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Opublikowano 25 Lutego 2015 limit ....to było to. Dzięki kulig007
ZduneX25 Opublikowano 25 Lutego 2015 Opublikowano 25 Lutego 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: FAQ / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi