alek12341 Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Witam wszystkich forumowiczów zainteresowanych pomocą i wiem, że to pewnie niewłaściwe miejsce na mój temat. Sprawa wygląda tak, że zgubiłem telefon Mi 8 Lite i staram się go znaleźć. Chcę ustalić w którym momencie mogłęm go zgubić i co mogło się z nim stać. Dzwoniłem na numer z telefonu, ale odrazu odpala się poczta , więc wiem , że albo jest rozładowany albo moja karta skończyła w śmieciach. Ostatnie aktywności z telefonu to instagram, ale to napewno ja i pół godziny poźniej " com.miui.home ". Pózniej nic i nie mam pojęcia co to może znaczyć. Jakieś pomysły ? com.miui.home co to za rodzaj aktywności? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 18, 2019 Share Posted November 18, 2019 Tytuł wątku jest zbyt krótki, lub niedosadnie opisuje poruszany problem. Popraw proszę tytuł, w przeciwnym wypadku wątek zostanie przeniesiony do kosza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek12341 Posted November 18, 2019 Author Share Posted November 18, 2019 com.miui.home odnosi sie do synchronizacji z google juz wiem o co chodzi watek moze zostac usuniety Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted November 19, 2019 Share Posted November 19, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts