krawczuk20 Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Cześć wszystkim! Tydzien temu zrobilem sobie update do MIUI 11 (global), od tamtej pory przeżywam istny koszmar! Mianowicie: -bateria wytrzymyje polo mniej niz wczesniej -aplikacje takie whatsapp/ messenger etc są niestabilne, zaweiszaja się , nie otweirają, etc. -mam dziwny problem z aparatem, od kiedy mam aktualizacje zawiesza w przechodzeniu miedzy trybami wdieo/zdjecie. - jak juz nagram jakis film to w galerii widnieje jako 'szara miniaturka' i nie mozna go nigdzie wysłać... -ogolnie jest tak ze telefon dziennie musze pare razy uruchamiać ponownie bo zapomina o poprawnym działaniu... Raportowalem to xiaomi ale olali mnie ciekłym moczem. I teraz pytanie, czy ktoś ma podobnie i to bedzie wina niestabilnego jescze MIUI 11? Jak temu zaradzic? Reset do ustawien fabrycznych czy odblokowac sobie MI9 i wgrac soft z xiaomi.eu ? 1
Adam Błażejewski Opublikowano 17 Listopada 2019 Opublikowano 17 Listopada 2019 Zgraj sobie zdjęcia filmy itp na kompa i przywróć ustawienia fabryczne. Problemy znikną.
Rekomendowane odpowiedzi