ryli1 Opublikowano 14 Listopada 2019 Opublikowano 14 Listopada 2019 (edytowane) Witam. Mam ustawiony tryb odpoczynek - codziennie od 22.00 do 7.00. Tryb włącza się prawidłowo (o 22.00 pojawia się ekran mono). Natomiast jak sprawdzam stan to widzę, że tryb odpoczynek wyłączy się o 0.00 (!). Rzeczywiście chyba tak się wyłącza, bo o 6.00 rano mam już ekran kolorowy. Coś tu jest nie tak. Edytowane 14 Listopada 2019 przez ryli1 literówka
ryli1 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Opublikowano 16 Listopada 2019 Ustawia sie go w "Cyfrowej równowadze". W zaleznosci od ustawienia w określonych godzinach wymusza tryb monochromatyczny wyświetlacza i tryb "nie przeszkadzać". No i właśnie zamiast trwać tak jak jest ustawiony - do 7.00 rano to wyłącza się o 0.00 ! 1
termito17 Opublikowano 2 Marca 2020 Opublikowano 2 Marca 2020 Cześć, czy udało Ci się rozwiązać problem? U mnie tryb się włącza, ale po zablokowaniu i odblokowaniu ekranu już jest nieaktywny. Tryb nie przeszkadzać w odpoczynku też nie działa.
Rekomendowane odpowiedzi