MD13 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam. Słuchawka Jabra łączy się bez problemu z telefonem Redmi Note LTE. Działa także dobrze. Jadnak gdy telefon jest w stanie blokaty ( "uśpienia" wyłączony ekran ) słuchawka co około 50s traci połączenie z telefonem ( słychać sygnał utraty połączenia i zaraz sygnał wznowienia połączenia z telefonem) Zjawisko to nie występuje gdy ekran jest włączony oraz gdy prowadzi się rozmowę. Zjawisko jest trochę denerwujące jak co 50s słyszysz dzwięki w uchu. Czy ktoś z was zauwałył podobne zjawisko? Wersia oprogramowania MIUI 15.0.0
m4ci3k_sz Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Witam. Słuchawka Jabra łączy się bez problemu z telefonem Redmi Note LTE. Działa także dobrze. Jadnak gdy telefon jest w stanie blokaty ( "uśpienia" wyłączony ekran ) słuchawka co około 50s traci połączenie z telefonem ( słychać sygnał utraty połączenia i zaraz sygnał wznowienia połączenia z telefonem) Zjawisko to nie występuje gdy ekran jest włączony oraz gdy prowadzi się rozmowę. Zjawisko jest trochę denerwujące jak co 50s słyszysz dzwięki w uchu. Czy ktoś z was zauwałył podobne zjawisko? Wersia oprogramowania MIUI 15.0.0 Może najpierw zaktualizuj do najnowszego romu miuipolska
MD13 Opublikowano 23 Lutego 2015 Autor Opublikowano 23 Lutego 2015 No może tak zrobie, ale telefon mam dobiero 4 dzień i czytając forum ludzie piszą ,że stabilniejszy jest V5. Wiec nie spieszno mi z tym, ale pewnie będę musiał spróbować. Chość ciekaw jestem czy może coś innego pomoże.
m4ci3k_sz Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 No może tak zrobie, ale telefon mam dobiero 4 dzień i czytając forum ludzie piszą ,że stabilniejszy jest V5. Wiec nie spieszno mi z tym, ale pewnie będę musiał spróbować. Chość ciekaw jestem czy może coś innego pomoże. Od samego początku używam v6 i nie mam większych problemów, a telefon mam od sylwestra
MD13 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 No i zainstalowałem v6 problem pozostał. Po około 50 s połączenie zrywa i łączy się ponownie.
redkontakt Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 I tak jest na czystym systemie bez żadnych twoich aplikacji??? Bo nie chce mi się wierzyć, pewnie masz coś zainstalowane co zrywa to połączenie
MD13 Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Tak. Telefon mam tydzień. Jedynie co ostatnio instalowałem (czyli jakieś 2 dni temu). To gogle map, Reader, Navigator i youtube. Nic po za tym na razem nie instalowałem. Zresztom na v5 nie miałem nic i ten problem wystepował. Edytowane 28 Lutego 2015 przez MD13
kaju666 Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 pewnie wina słuchawki, ja mam platronics m70 i działa bez zarzutu
MD13 Opublikowano 1 Marca 2015 Autor Opublikowano 1 Marca 2015 słuchawka wcześniej pracowała z innym telefonem przez 2 lata. Jednak nie wykluszam jakiegoś braku kombatybilności z Redmi Note. Ewentualnie akurat teraz po prostu zaczyna się psuć . Sprawdze jeszcze na galaxy S3 czy jest to samo. Tak więc na Galaxy S3 Neo słuchawka pracuje normalnie ( bez cylkicznego rozłączania i łączenia). wyglada mi to jednak na brak kombatybilności. typ słuchawki BT2046.
MD13 Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Więc problem rozwiązany. Pomógł pełny wip&reset v6. Temat zamknięty.
Numb Opublikowano 4 Marca 2015 Opublikowano 4 Marca 2015 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi