Netoper Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Suszarka do włosów, tylko nie przegrzać, woreczek z solą tylko żeby w gniazda/otworki sól nie wlazła.Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Quwerti Posted January 8, 2020 Posted January 8, 2020 Nie tak dawno miałem podobne kłopoty . Na początku dobrze jest skorzystać ze zwykłej szmatki lub chusteczki higienicznej , aby dokonać takiego wstępnego osuszania . Potem dobrze jest użyć również suszarki do włosów . Tak , jak napisał poprzedni użytkownik , trzeba wybrać jednak odpowiedni tryb , aby telefon nie został przegrzany , ponieważ to też może mieć w przyszłości negatywne konsekwencje . Jeśli ktoś ma tego typu kłopoty z telefonem , który miały kontakt z wodą to najlepiej Możliwe szybko rozpocząć osuszanie . Na początku myślałem , że już po telefonie i trzeba będzie kupować coś nowego , ale okazało się , że wszystko działa jak należy
Tara Waite Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Jednym z najczęstszych jest dodawanie go do ryżu)!
kris68 Posted February 17, 2024 Posted February 17, 2024 Obawiam się, że działa do czasu zależy od stopnia zamoczenia, na razie to pomaga ale jak ścieżki zaczną korodować to przestanie działać.Wysłane z mojego 23124RA7EO przy użyciu Tapatalka
Recommended Posts