Skocz do zawartości

nie pokazuje mapy przy odkurzaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czolem,

Mam pewien problem od wczoraj,  odkurzacz sprząta normalnie ale podczas  sprzątania nie pokazuje mapy, cały czas loading map... 

resetowalem, instalowalem na nowo i caly czas to samo.

Dodatkowo tez zauwazylem, ze nie moge kliknac zone clean oraz go to.. 
Czym to może być spowodowane ? 
W głowicy na górze robota jest ta fotokomórka, w jednej mam szkiełko a w drugiej nie, tak powinno być ? 

Edytowane przez iqwan
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Wejdź w aplikacji w zakładkę profil, następnie ustawienia, i dalej wyczyść pamięć podręczną. U mnie pomogło . 

pozdrawiam Łukasz 

Opublikowano (edytowane)

też mam podobny problem z brakiem mapy - cały czas napis map loading- czyszczenie pamięci podręcznej nie pomogło

Edytowane przez Klemi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Mam włączone map saved mode i region PL (nie mogę dodać na Chiny bo polska dystrybucja). Rozumiem, że update przez FloleVac nic nie zmieni w tej sytuacji?

Bez tego ani odkurzania po pokojach, ani wirtualnych ścian :/ 

Edytowane przez fajny_nick
  • 4 lata później...
Opublikowano

Ja też mam ten problem od jakiegoś czasu, tylko u nie jest ok po włączeniu zasilania bazy i po odkurzaniu. Jak zostawię włączoną bazę to po ok 4 godzinach pojawia się problem i nie może załadować mapy. Pomaga wyłączenie się odkurzacza samoczynne (wyłączam ładowanie bazy), na drugi dzień włączenie ładowanie i jak odkurzacz się włączy to znowu mapa jestem dostępna.
Sprawdzałem inny region, inną wersję aplikacji, czyszczenie danych, ustawienia fabryczne itp. jest coś jeszcze co można zrobić?