andrety Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Witam Wszystkich. Proszę powiedzcie, czy jest możliwość ustawienia zdjęcia osoby dzwoniącej? Tłumaczę .....jak ktoś do mnie dzwoni to na górze ekranu pojawia się tylko belka z dwiema słuchawkami, to wszystko. Jest możliwość jej skasowania i żeby telefon wyświetlał zdjęcie. Telefon Redmi 7 , android pie , miui 10. Dziękuję.
pobudi Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 No a dodałeś fotkę do kontaktu? Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
martinii Opublikowano 23 Października 2019 Opublikowano 23 Października 2019 Ta belka do góry pojawia się na włączonym ekranie? Tzn gdy np coś robisz na telefonie? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
andrety Opublikowano 24 Października 2019 Autor Opublikowano 24 Października 2019 Dziękuję za zainteresowanie. Tak fotka jest dodana do kontaktu. Belka pojawia się na włączonym ekranie,nawet gdy nic nie robię na telefonie. Jak jest wyłączony, zdjęcie kontaktu osoby dzwoniącej jest na całym ekranie.
don_kamillo Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 @andrety Niestety, to chyba tak działa, albo nie umiałem znaleźć odpowiedniej opcji w Xiaomi.eu. Nie wiem, jak to jest po polsku, po angielsku to będzie Call UI (czyli pełne okno z czerwoną i zieloną słuchawką na dole). Instalowałem xposed, żeby mieć to na pełnym ekranie, zamiast tej belki. Wtedy pojawia się także i zdjęcie.
Rekomendowane odpowiedzi