symforian Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Jestem od kilku godzin właścicielem Amazfita GTR 47. Mam problem. Nie wiem jak zaktualizować go. Mam ponoc starą wersję i przez to nie mogę zmieniać tarcz zegarka z menu aplikacji. Tak mi powiedziano na grupie Amazfit na facebooku. Ale nikt nie potrafi mi mi powiedzieć dlaczego w aplikacji nie mam opcji aktualizacji? Wszyscy mają tylko nie ja. Próbowałem wersje aplikacji 3.4.0, 3.4.1 no i najnowszej ze sklepu Play. Nie wiem. Może mój Xiaomi mi9t jest niekompatybilny z Amazfitem? Pomóżcie proszę bo nie wiem czy odsyłać Amazfita czy nie.
symforian Opublikowano 17 Października 2019 Autor Opublikowano 17 Października 2019 Temat do zamknięcia. Problem rozwiązany. Aczkolwiek w zyciu bym nie pomyślał ze trzeba Amazfita połączyć z wifi. Dopiero wtedy w aplikacji wskoczyła opcja "sprawdx aktualizację" i wszystko poszło bez problemu. tarcze tez się wgrywają. Nikt na grupie facebookowej o tym nie wiedział. Czyli w ostatniej aktualizacji cos musieli zmienic z tym wifi.
MarcinB24 Opublikowano 7 Stycznia 2020 Opublikowano 7 Stycznia 2020 (edytowane) do usunięcia... Edytowane 7 Stycznia 2020 przez MarcinB24 usunięcie treści bo nie na temat
Rekomendowane odpowiedzi