spamkuba Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 Cześć, czy istnieje możliwość zmiany języka na angielski w mija 1s? niestety po wgraniu modowanego mi home nie pojawia mi się opcja zmiany języka w automatyzacji sceny.....
rezmus Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 (edytowane) w ustawieniach odkurzacza nie ma angielskiego? tam gdzie zmienia sie pakiet glosowy. Edytowane 12 Października 2019 przez rezmus
djmalin Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 umnie się da, a da się w jakiś spoób wgrać nap j. polski
spamkuba Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 rezmus - wygląda to tak... Niestety cały czas chiński
djmalin Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 rezmus - wygląda to tak... Niestety cały czas chiński ale to nie tu się zmienia język odkurzacza, wejdź w ustawienia odkurzacza i na samym dole masz voice pack, i tam jest zmiana języka po którycj twój odkurzacz może mówić po angielsku 1
Gente Opublikowano 13 Października 2019 Opublikowano 13 Października 2019 Przygotowałem tłumaczenie tej aplikacji z angielskiego na polski, ale mam problem z rekompilacja apki, jeśli ktoś potrafi to podrzucę pliki. Mi cały czas wyrzuca błąd przy dekompilacji "Cant find 9patch chunk in file: "drawable-xxhdpi-v4/common_btn_highlight.9.png". Renaming it to *.png"
spamkuba Opublikowano 13 Października 2019 Autor Opublikowano 13 Października 2019 djmalin - dzięki wielkie
Rekomendowane odpowiedzi