Oscar Posted February 16, 2015 Share Posted February 16, 2015 Cześć, Dla żony chciałbym kupić ten model telefonu. Mojego MI3 kupowałem na Ibuygoy. Na Ali mogą uwagę przyciągnęła to ogłoszenie :http://www.aliexpress.com/item/xiaomi-Hongmi-Red-rice-1s-original-phones-MTK6589T-Quad-Core-1-5ghz-4GB-ROM-Dual-SIM/32247728162.html Czy ktoś już kupował od tego sprzedawcy? Wysłane z mojego MI 3W przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Numb Posted February 23, 2015 Share Posted February 23, 2015 Feedback ma ok, chociaż mimo niższej ceny odradzam 1S, już lepiej kupić Redmi 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zielonyBB Posted February 24, 2015 Share Posted February 24, 2015 Nie kupujcie na Ali. Ja polecam xiaomishop.com dobre ceny, super szybka wysylka. Zamowilem MI4 w niedziele, dostalem DHLem we wtorek, zadych ceł, VATów, wysyłają z EU. Telefonik przeswietlilem na wszystkie strony i wszystko sie zgadza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganzi Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Witam, Czy kupił ktoś jeszcze w ostatnim czasie Mi4 w tym sklepie xiaomishop.com / honorbuy.com i moze potwierdzić, że telefon jest pewny i oryginalny? Generalnie chcę kupić ten: Xiaomi Mi4 Black Snapdragon 801 3GB RAM 16GB Rom 5-inch 1080P 13MP WCDMA Smartphone Nie mam za bardzo rozeznania w tych chińskich sklepach, a nie chciał bym dać się oszukać. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted March 4, 2015 Share Posted March 4, 2015 Witam, Czy kupił ktoś jeszcze w ostatnim czasie Mi4 w tym sklepie xiaomishop.com / honorbuy.com i moze potwierdzić, że telefon jest pewny i oryginalny? Generalnie chcę kupić ten: Xiaomi Mi4 Black Snapdragon 801 3GB RAM 16GB Rom 5-inch 1080P 13MP WCDMA Smartphone Nie mam za bardzo rozeznania w tych chińskich sklepach, a nie chciał bym dać się oszukać. Pozdrawiam Kupiłem Mi3 na xiaomisale.com. Dostawa w 48 godzin, telefon oryginalny. Baja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts