Rob83 Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Panowie jak wyłączyć te cholerne poprawianie pisowni w tym telefonie dla wszystkich aplikacji?. Piszę coś a po chwili widzę ze co innego jest na ekranie. I oczywiście już taką wiadomość poszła. A drugie mam wrażenie ze w starym redmi not 2 klawiatura była lepsza. Może przyciski były większe albo co innego. Tam miałem miui polska a tu jest Miui Global 10.3.7.0 Dodatkowo często mi się zdarza nacisnąć na przyciski funkcyjne co wywala mnie do głównego pulpitu. Jak by ktoś miał chwile i pomógł mi to dzięki. Ja już za bardzo czasu na czytanie nie mam bo się zbieram do wyjazdu do pracy.
Rob83 Opublikowano 6 Października 2019 Autor Opublikowano 6 Października 2019 ok wyłączyłem auto dopasowanie i coś tam i już jest ok. Klawiaturę powiększyłem. W końcu jest normalnie. Przepraszam za zamieszanie . proszę o skasowanie tematu administratora.
Nezumi Opublikowano 6 Października 2019 Opublikowano 6 Października 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi