Avaxis Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Witajcie. Jestem posiadaczem mi 9t pro od 2 dni i troszkę jestem zaniepokojony wytrzymałością baterii. Otóż bateria gdy piszę smsy czy po prostu poruszam się po menu leci w oczach a gdy odpaliłem 3 godzinny filmik zeszło z 96 do 75 czyli klasa ale co z użytkowaniem i surfowanie po necie? Jeszcze nie nadmienilem że wczoraj bardzo się mi nagrzał gdy pisałem kilka smsow a podczas oglądania yt prawie zimny... Wadliwa bateria czy ja się przy*******m? Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Nezumi Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 1 godzinę temu, Avaxis napisał: czy ja się przy*******m? Dokładnie... Przynajmniej na tym etapie "posiadania"... Mogą się w tle zasysać aktualizacje apek z GP lub od Xiaomi, może się pobierać w tel jakaś aktu... Po 2 dniach to wszystko się jeszcze "układa". 1
Zenderable Opublikowano 4 Października 2019 Opublikowano 4 Października 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi