Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od około 4-5 dni posiadam xiaomi mi 9 i problem w tym, że cały czas się wyłącza sieć komórkowa i nie ma zasięgu, ale po chwili wszystko wraca do normy, lecz największy problem tkwi w tym, że to się dzieje nie co parę minut/godzin tylko co parę sekund i po prostu mnie to już irytuje, ponieważ nie mogę normalnie korzystać z telefonu, a nie wiem jak mam to naprawić. Do tego jeszcze pokazuje cały czas "aktywacja kart sim" i nie chce to zniknąć. Zmiana na angielski nic nie pomaga, tak samo jak zmiana w apn. Jeśli będzie możliwość to proszę o jak najszybszą odpowiedź.

Opublikowano
30 minut temu, Nezumi napisał:

Podaj wersje softu, z jakiej dystrybucji telefon (global, czy china), sprawdzałeś kartę sim w innym telefonie?

Sprawdzałem na innym i działa, wersja global, MIUI Global 10.2.30 | Stabilna | 10.2.30.0 PFAEUXM

Opublikowano

Posprawdzaj APN oraz upewnij się, że nie ma żadnej awarii u operatora, jeżeli tutaj będzie wszystko ok, to zrób factory reset, jak po resecie dalej będzie szaleć, to zostaje unlock BL i instalacja softu np Xiaomi.eu lub oddanie telefonu na gw/rękojmię.

Opublikowano
20 godzin temu, Nezumi napisał:

Posprawdzaj APN oraz upewnij się, że nie ma żadnej awarii u operatora, jeżeli tutaj będzie wszystko ok, to zrób factory reset, jak po resecie dalej będzie szaleć, to zostaje unlock BL i instalacja softu np Xiaomi.eu lub oddanie telefonu na gw/rękojmię.

ok, dzięki.