symforian Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Gdzieś czytałem, nie pamiętam już gdzie, że komuś w środku mi9t brzęczy coś w okolicach aparatu. W moim też jest taka przypadłość Gdybym nie wiedział, to nie zwrócił bym uwagi. Brzęczy coś w środku jak kładę go na stole. Wyraźnie słychać jak puknę nim tyłem blisko przy uchu. Wszystko oczywiście działa, się zastanawia mnie co tam jest luźne? Taśma od aparatu selfie? Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Antyhaker Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 "Gdybym nie wiedział, to nie zwrócił bym uwagi." To zdanie jest kluczowe i uważam, że wyczerpuje ten temat.
symforian Opublikowano 28 Września 2019 Autor Opublikowano 28 Września 2019 No ale to dwóch użytkowników tak ma, ja i ktoś. Chciałbym wiedzieć czy wszystkie egzemplarze tak mająWysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Twinskillers Opublikowano 28 Września 2019 Opublikowano 28 Września 2019 Kupiłem dwa. W żadnym nic nie brzęczy.Wysłane z mojego Mi 9T przy użyciu Tapatalka
Zenderable Opublikowano 29 Września 2019 Opublikowano 29 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi