Cunpollino Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Podczas używania przedniej kamery w totalnej ciemności na maksymalnej jasności ekranu moja twarz świeci się na rózne kolory czerwony, niebieski, zielony podczas zakrywania ręką dzieje się to samo. Podaję link do filmiku w którym to pokazuje o co chodzi? :d
SzczufFun Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Kombinowałeś coś z częstotliwością odświeżania ekranu?
Cunpollino Opublikowano 6 Marca 2020 Autor Opublikowano 6 Marca 2020 Dnia 7.11.2019 o 15:59, SzczufFun napisał: Kombinowałeś coś z częstotliwością odświeżania ekranu? Sory za tak szybką odpowiedź ale nic nie robilem i nadal tak mam haha ;d
SzczufFun Opublikowano 6 Marca 2020 Opublikowano 6 Marca 2020 Spróbuj wyłączyć filtr szumów kreskowych w ustawieniach. Jest to spowodowane brakiem synchronicacji przechwytywanych przez kamerę klatek a częstotliwością odświeżania wyświetlacza. Nic niestety nie zaradzisz na to.
bochun11 Opublikowano 11 Marca 2020 Opublikowano 11 Marca 2020 Wyłączyć automatyczna jasność. U mnie zadzialalo
Rekomendowane odpowiedzi