Angelica Posted September 5, 2019 Share Posted September 5, 2019 Witam wszystkich. Mam takie pytanie. Kupiłam dziś hulajnogę xioami M365 Pro i zastanawia mnie jedno mianowicie przy zablokowaniu hulajnogi przez aplikacje w telefonie i wyjściu z aplikacji wyświetlacz na hulajnodze jest cały czas włączony. Czy on kiedykolwiek się wyłączy? Po naciśnięciu na przycisk zasilania wyświetlacz nie reaguje dopiero po wejściu w aplikacje i odblokowaniu hulajnogi mogę wyłączyć hulajnogę. W takim razie jak ja ma zabezpieczyć hulajnogę przed kradzieżą jak ja chce gdzieś zostawić? Oświeci mnie ktoś? Dziękuje i pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 Ta blokada to tylko taki bajer.Można ja zresetować.Ja wchodzę z hulajnoga np.: do sklepów, a i widziałem też wiele osób błąkających się z hulajnogami po.Jeśli już to należy nabyć jakieś fizyczne zabezpieczenie najlepiej z detektorem wstrząsu.„Widziałem” też tracker GPS włożony w kierownicę co by prawowity właściciel mógł zobaczyć gdzie odjeżdża jego cudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 Dziękuje za odp. Taka droga hulajnoga i nie ma zabezpieczenia przed kradzieżą trzeba jeszcze dokupić zabezpieczenia albo targać ja wszędzie ze sobą? Masakra. Jak bym to wiedziała to bym skuterka sobie sprawiła . pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
sziva Posted September 6, 2019 Share Posted September 6, 2019 58 minut temu, Angelica napisał: Dziękuje za odp. Taka droga hulajnoga i nie ma zabezpieczenia przed kradzieżą trzeba jeszcze dokupić zabezpieczenia albo targać ja wszędzie ze sobą? Masakra. Jak bym to wiedziała to bym skuterka sobie sprawiła . pozdrawiam A czego się spodziewałaś? Rowery za kilkanaście tysięcy też takiego zabezpieczenia nie posiadają. Zresztą, taka blokada nie zda się na nic, gdy złodziej weźmie hulajnogę pod pachę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angelica Posted September 6, 2019 Author Share Posted September 6, 2019 W aplikacji jest blokada i jeżeli ktoś chce zabrać ja to mi alarm się włącza a hulajnoga nie ruszy tylko ze wyświetlacz cały czas jest zapalony w hulajnodze i bateria wtedy szybciej pada. I po 3 czy 4 godzinach automatycznie blokada sie wyłącza. Myślałam ze może jest jeszcze jakaś aplikacja albo co innego żeby zabezpieczyć ja. Hulajnogi które można wypożyczyć w centrum maja zabezpieczenia np GPS. Będę musiała nad takim czymś się zastanowić. Nie po to ja kupiłam żeby ja ciągnąć wszedzie. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 9, 2019 Share Posted September 9, 2019 Dnia 6.09.2019 o 10:07, Angelica napisał: Nie po to ja kupiłam żeby ja ciągnąć wszedzie. Doooobre, zwróć!!!! Jak przyjdzie do zmiany opony to dopiero będzie dramat i szloch na fejsie lub insta lub cokolwiek co modne będzie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts