magnetic Opublikowano 1 Września 2019 Opublikowano 1 Września 2019 Cześć. Mam pytanie. Wczoraj kupiłem BIP-a. Szukam w sieci i niestety nie potrafię znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Czy po uruchomieniu np Biegania w aplikacji MiFit powinien mi na BIP-ie ruszyć automatycznie trening? Niestety u mnie tak się nie dzieje (na MiBand żony jest taka funkcjonalność). Napiszcie proszę jak jest u was. Bo nie wiem czy mam z tym walczyć czy się przyzwyczaić do obecnej sytuacji
MarcinB24 Opublikowano 2 Września 2019 Opublikowano 2 Września 2019 Bip jest urzadzeniem mierzacym samodzielnym i na nim uruchamiasz bieganie i nie muszisz miec telefonu ze soba, wszystkie dane zapisze sam w swojej pamieci wlacznie z sladem gps. Po cwiczeniach synchronizujesz dane z twlefonem i gotowe.Miband tylko jest jako czynik ruchu i tentna a reszte mierzy telefon. Fakt mozna wlaczyc trening w mifit ale bip wtedy podaje tylko puls a reszte danych zbiera telefon, mi fit na mapie w lewym gornym rogu pokazuje ze puls pobiera z bipa. Bip nie pokazu treningu wtedy bo trening mierzy telefon.Przewaga bipa nad mibandem jest wlasnie w tym ze sam w calosci rejestruje dane treninku bez zabierania telefonu ze soba. Wysłane z mojego LG-H930 przy użyciu Tapatalka 1
magnetic Opublikowano 2 Września 2019 Autor Opublikowano 2 Września 2019 Bardzo dziękuję za wyczerpującą odpowiedź. Teraz już wiem na czym stoję a właściwie to z czym będę biegał
Rekomendowane odpowiedzi