qbadm Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Cześć, odblokowałem bootloader, ale niestety mam problem z wgraniem TWRP 3.3.1-34 od mauronofrio. Używam pakietu minimal_adb_fastboot_1.4.3. Stosuję się do instrukcji https://miuipolska.pl/instalacja-xiaomi-eu-i-twrp-na-mi9/, ale mimo to telefon bootuje się do systemu zamiast do TWRP kiedy w ostatnim kroku wykonuję fastboot boot twrp.img :( Jakieś tipy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 A ręcznie przyciskami? Link to comment Share on other sites More sharing options...
qbadm Posted August 31, 2019 Author Share Posted August 31, 2019 Wszedłem ręcznie, więc sukces, ale tylko połowiczny, gdyż nie jestem w stanie zbootować OSu, po flashu ROMu telefon restartuje się do TWRP... Próbowałem z kilkoma wersjami TWRP i kilkoma ROMami xiaomi.eu opartych na Pie... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simcold Posted August 31, 2019 Share Posted August 31, 2019 Zrobiłeś wpie factory + format data (haslo yes) Po czym odrazu instalacja xiaomi.eu? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tszkutnik Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Ja jestem po roocie dosłownie wczoraj. Miałem jedynie problem z wgraniem paczki z miui 11 na storage. Robiłem według instrukcji która wrzuciłeś. Myślę że format data jest wazny. Po reboocie nie wszedł mi w twrp musiałem ręcznie po czym podłączyłem kabel i komp widział katalog twrp w folderze co było kluczem do sukcesu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Jest do tego odpowiedni temat w dziale z modyfikacjami i tam zamieszczaj swoje wpisy odnośnie tego problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adam Błażejewski Posted October 20, 2019 Share Posted October 20, 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts