oprych Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Witam Posiadam nowego Xiaomi X9 Wersję Global Po uruchomieniu urządzenia, system zaktualizował się do wersji Global 10.2.13 i wszystko byłoby piękne, gdyby nie to, że aplikacje systemowe się nie chcą zaktualizować. Dotyczy to przeglądarki, app menagera, kalendarza czy themes i system service itd - tak jak widać na załączonym zrzucie. Przy próbie aktualizacji tych aplikacji, pojawia się po prostu komunikat "Nie udało się pobrać" Oczywiście przywróciłem telefon do ustawień początkowych, czyściłem pamięć programu od aktualizacji aplikacji systemowych i nic. Wujek Google także niewiele pomógł, bo nie znalazłem podobnego problemu. Jedynie co zauważyłem, to przy powrocie do ustawień początkowych, do aktualizacji jest z 11 aplikacji, ale niektórę np. wideo aktualizują się przez sklep Googla. Jakieś pomysły? Sugestię?
mrosi Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: dział Bugi służy do zgłaszania błędów w ROMach MIUI Polska/EU.
Rekomendowane odpowiedzi