partiid Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Dzień dobry, Zakupiłem sobie Mi 9T i według specyfikacji powinien on obsługiwać Aero2 gdyż posiada obsługę odpowiednich pasm. Niestety sieć zrywa mi połączenie po jakichś 3-5 minutach a później randomowo je wznawia i znowu chodzi z 3 minutki i zrywa. Karte mam ustawioną na apn darmowy i jest w pierwszym slocie. Czy istnieje możliwość sprawdzenia jakie pasma obsługuje mój model telefonu i czy jest to wina Mi 9T czy raczej mojej karty aero2? Dodam, że karta była przycinana w serwisie z microSIM na nanoSIM, czy to też może mieć jakiś wpływ na działanie internetu w tym telefonie? Ma ktoś podobnie?
Zenderable Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 @partiid Zacznijmy od tego - czy wcześniej Aero2 w tym miejscu gdzie jesteś Tobie działało? Może to być wina kiepskiego zasięgu, mi np.w Orange zrywa tak zasięg jak jestem na plaży w Krynicy Morskiej. Pasma: Cytat LTE FDD: B1/B2/B3/B4/B5/B7/B8/B20/B28LTE TDD: B38/B40WCDMA: B1/B2/B4/B5/B8GSM: B2/B3/B5/B8 https://www.mi.com/pl/mi-9-t/specs/
Rekomendowane odpowiedzi