artulappi Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Witam. Mam problem: Otóż zainsalowałem sobie: https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/rom-aospextended-v6-6-t3956100 i mam problem z powrotem na miui. Po flashowaniu miui czy to global czy miui polska nie ładuje się system tylko wchodzi albo w recovery albo w fastboot-a. Custom romy instalują się i włączają normalnie czy to ten czy lineage os.
simcold Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Witam. Mam problem: Otóż zainsalowałem sobie: https://forum.xda-developers.com/Mi-9/development/rom-aospextended-v6-6-t3956100 i mam problem z powrotem na miui. Po flashowaniu miui czy to global czy miui polska nie ładuje się system tylko wchodzi albo w recovery albo w fastboot-a. Custom romy instalują się i włączają normalnie czy to ten czy lineage os.Mi flash zrob
artulappi Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Właśnie o to chodzi, że globala flashuje przez mi flash i nic to nie daje.
artulappi Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) Tak Dlatego napisałem bo nie mam już pomysłu Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez artulappi
simcold Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Rozumiem że masz twrp? Najlepiej 35. Wipe factory + format data zrob I wrzuc Xiaomi.eu 1
artulappi Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzięki za pomoc W końcu ruszyło. Po chyba piątym flashu przeaz mi flasha. A tamto o czym powiedziałeś robię za każdym razem jak instaluje system od nowa w recovery. Może to, że wcześniej miałem Q miało coś z tym wspólnego? Tylko tam zrobiłem według instrukcji, przez mi flasha właśnie tego samego globala i dopiero customa instalowałem. I wrócenie z customa stanowiło problem.
simcold Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Tak jak miałeś q to było napisane że mogą być problemy z powrotem. Ważne że jest okDo usuniecia
Adam Błażejewski Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi