Karolina Sebzda Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Hej jestem nowa na forum i mam prośbę do użytkowników forum. Czy był by ktoś z Was w stanie spolszczyć ten them ze zdjęcia i wrzucić do aplikacji Mi Band 4 Watch Face ? Bardzo by mi na tym zależało. Zrobiłabym to sama ale nie posiadam komputera z systemem Windows * Them ten pobrałam z aplikacji Watch Face For Xiaomi Mi Band 4 (aplikacja na Androida ) znajduje się on w zakładce English. https://play.google.com/store/apps/details?id=dev.rokitskiy.miband_watchface&hl=pl Z góry wielkie dzięki Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Karolina Sebzda
Volv3r Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Jest już temat odnośnie tarcz na Mi Band 4 . Dodatkowo sugeruję wrzucić linka do tej tarczy, wątpię by komuś chciało się jej szukać. 1
Zenderable Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi