mattrock Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów Chciałbym zapytać czy ktoś z Was ma może problem z działaniem Wi-Fi? Mam ten telefon od wczoraj, od razu zaktualizowałem system do wersji 10.3.4.0(PFBEUXM) i mam problem z szybkością i stabilnością działania Wi-Fi: pingi czasem w granicach 40 a czasem 140 ms, pobieranie 0,5 – 5,5 Mb/s, wysyłanie też różnie. Leżący obok Redmi Note 5A ma kolejno ok 40 ms i 30 Mb/s. W sklepie Play często zdarza się, że nie ładuje mi się podgląd aplikacji a pobieranie czasem trwa wieki. Teraz nie wiem czy to wada sprzętowa czy coś z softem. Do LTE też mam pewne zastrzeżenia ale być może to przez zasięg. Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez mattrock
marecki Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Nie mam problemów z siecią, choć nie testowałem łącza. Faktem jest natomiast, że ostatnia aktualizacja pobierała mi się bardzo małą prędkością, i to nieważne czy poprzez domowe WiFi, czy też przez LTE od Orange.
robotx Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Zero problemow. Rob factory reset.
Rekomendowane odpowiedzi