KoRN Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Witam , mam taki problem , gdy rozmawiam z zona na messenger trzeszczy dzwiek , tak jak by zbieralo z drugiej strony i wtedy trzeszczalo , to samo mialem kiedy bylem posiadaczem Mi6 , obecnie ten telefon ma zona , brat ma samsunga i jak slysze kiedy prowadzi rozmowy ze swoja rodzina takie zjawisko nie wystepuje , nie trzeszczy nie zbiera dzwieku z drugiej strony , istnieje jakies rozwiazanie takigo problemu ?
simcold Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Nie rozmawiaj z żoną Najlepiej nie używaj messengera a np telegrama albo google Duo. Mess to shitWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
KuChar Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Dnia 10.08.2019 o 10:07, simcold napisał: Nie rozmawiaj z żoną Najlepiej nie używaj messengera a np telegrama albo google Duo. Mess to shit Uwielbiam te Twoje nic niewnoszące wypowiedzi w tematach. Napisze jeszcze "u mnie na xiaomi.eu" to nie występuje. Dnia 10.08.2019 o 10:05, KoRN napisał: istnieje jakies rozwiazanie takigo problemu ? Mi 9 nie ma najlepszego mikrofonu. Wina raczej po stronie hardware. to nie problem, to ficzer
KoRN Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 a wyczytalem gdzies ze jest tam jakas uszczelka i ona moze tlumic albo przeszkadzac w zbieraniu dzwieku , zaauwazylem ze jak jest blisko buzi to zbiera wszystko dalej to lipa , widzialem jak koles usuwal ta uszczelke na YT , ktos to robil ? albo macie jakas opinie co do tej metody ?
Adam Błażejewski Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Bez przesady, nawet do głowy by mi to nie przyszło. Aż tak diametralnej różnicy nie ma. Ludzie to mają pomysły.
KoRN Opublikowano 3 Września 2019 Autor Opublikowano 3 Września 2019 moze to problem z xiaomi mi6 mojej zony ? z jej mickiem ? tak jak ten pan robi na filmiku usuwa jakas uszczelke czy cos
Rekomendowane odpowiedzi