Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WItam

Moja zona dzis grala sobie w jakies puzle na telefonie i nagle telefon sie wylaczyl i pojawil sie taki komunikat the system has been destroyed .

Telefon to redmi 4x  ostatni raz aktualizowany chyba podczas zakupu czyli poltorej roku temu ( juz nie pamietam czy odblokowywalem botloadera czy nie )- od tamtej pory nie bylo nic na nim robiome zadnych aktualizacji do miui 10 . Co jets przyczyna takiej awarii i jak to ruszyc ?

Administratorze  prosze o nie usuwanie posta , wiem ze taki temat istnieje ale dotyczy isnatslacji romu na redmi 6 - w tym wypadku nie bylo zadnej instalacji telefon byl poprostu normallnie uzywany i zwariował wylaczyl się i pokazuje ze sytstem zostal calkowicie zniszczony .

Opublikowano (edytowane)

nie da sie wejsc w  nic wciskajac vol+ i power bo komunikat caly czs ze system zniszczony

da sie tylko wejsc w fastboot ,

a podczas instalacji twrp takie kwiatki

C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot flash recovery twrp.img
target reported max download size of 535822336 bytes
sending 'recovery' (39028 KB)...
OKAY [  1.232s]
writing 'recovery'...
FAILED (remote: Partition flashing is not allowed)
finished. total time: 1.237s

w mi flashu to samo nieokreslony bląd 0x80004005 : failed remote critical partition flashing is not allowed

Edytowane przez 2zerozero7
  • 2 tygodnie później...
  • kamillm zmienił(a) tytuł na The system has been destroyed -- nagły błąd systemu