Michas31 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Witam Mam problemy techniczne z telefonem mi 9t, po połączeniu głosowym gdy rozłączam się mój telefon gubi zasięg i powraca po minucie lub dwóch ( zmiana apn, wyjmowanie wkładanie karty SIM l, reset tel nie pomógł) sieć lycamobile Proszę o rady i propozycje od czego to może zależeć ? Zastanawiam się nad zwrotem telefonu i wymiana na nowy
Michas31 Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2019 Niestety w obydwu przypadkach ta opcja jest wyłączona
Zenderable Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 U mnie jest podobnie, ale to przez brak VoLTE w Orange. Gdy odbieram połączenie to smartfon przełącza się na 3G i ja kończę to wraca do 4G, chwilę to trwa. 1
Michas31 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2019 (edytowane) Niestety nie odpowiada mi to gdy musze wykonać dwie szybkie rozmowy pod rząd. Zmiana telefonu na nowy nic nie zmieni na to wychodzi ? Tylko zmiana operatora ? Edytowane 6 Sierpnia 2019 przez Michas31
Zenderable Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 @Michas31 Spróbuj ustawić w opcjach "Tylko 3G", zobacz czy to zrobi różnicę. Ewentualnie zapoznaj się z tym wątkiem (szczególnie ostatnie strony): U mnie nie jest tak, że jest całkowity brak sieci. Po prostu chwilowo jest na 3G i przechodzi z powrotem na LTE. Możesz spróbować kupić starter za 5 zł z innej sieci i sprawdzić jak to tam wygląda. 1
Michas31 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Tak zrobię, dziękuję za pomoc. Pozdrawiam
Michas31 Opublikowano 6 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2019 1 godzinę temu, Zenderable napisał: @Michas31 Spróbuj ustawić w opcjach "Tylko 3G", zobacz czy to zrobi różnicę. Ewentualnie zapoznaj się z tym wątkiem (szczególnie ostatnie strony): U mnie nie jest tak, że jest całkowity brak sieci. Po prostu chwilowo jest na 3G i przechodzi z powrotem na LTE. Możesz spróbować kupić starter za 5 zł z innej sieci i sprawdzić jak to tam wygląda. Zmiana preferowanej sieci na 3 g pomogło, po połączeniu nie tracę sieci i mogę odrauz wykonać kolejny telefon, dziękuję za rady i pomoc.
Zenderable Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Opublikowano 7 Sierpnia 2019 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi