Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 

Mam problemy techniczne z telefonem mi 9t, po połączeniu głosowym gdy rozłączam się mój telefon gubi zasięg i powraca po minucie lub dwóch ( zmiana apn, wyjmowanie wkładanie karty SIM l, reset tel nie pomógł) sieć lycamobile 

Proszę o rady i propozycje od czego to może zależeć ? Zastanawiam się nad zwrotem telefonu i wymiana na nowy 

Opublikowano (edytowane)

Niestety nie odpowiada mi to gdy musze wykonać dwie szybkie rozmowy pod rząd. Zmiana telefonu na nowy nic nie zmieni na to wychodzi ? Tylko zmiana operatora ? 

Edytowane przez Michas31
Opublikowano

@Michas31

Spróbuj ustawić w opcjach "Tylko 3G", zobacz czy to zrobi różnicę. Ewentualnie zapoznaj się z tym wątkiem (szczególnie ostatnie strony): 

U mnie nie jest tak, że jest całkowity brak sieci. Po prostu chwilowo jest na 3G i przechodzi z powrotem na LTE. Możesz spróbować kupić starter za 5 zł z innej sieci i sprawdzić jak to tam wygląda.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Zenderable napisał:

@Michas31

Spróbuj ustawić w opcjach "Tylko 3G", zobacz czy to zrobi różnicę. Ewentualnie zapoznaj się z tym wątkiem (szczególnie ostatnie strony): 

U mnie nie jest tak, że jest całkowity brak sieci. Po prostu chwilowo jest na 3G i przechodzi z powrotem na LTE. Możesz spróbować kupić starter za 5 zł z innej sieci i sprawdzić jak to tam wygląda.

Zmiana preferowanej sieci na 3 g pomogło, po połączeniu nie tracę sieci i mogę odrauz wykonać kolejny telefon, dziękuję za rady i pomoc.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...