MiRaptor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć, Chcałem się ładnie przywitać, od 2 dni jestem szczęśliwym posiadaczem eMki. Na razie 7km, praca na razie nie pozwala na więcej. Nie bawem urlop i tam ją wytestuje. I odrazu pytanie - czy z Waszego doświadczenia zabrać jakieś narzędzia ? - czy we Włoszech ewidentnie trzeba na coś uważać, (sporo hejtu usłyszałem już u nas na temat elektrycznych odpychaczy, czy za granicami konkretniej w Itali może być podobnie) ? Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez MiRaptor
sziva Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zabierz zapasowe dętki, łyżki do opon, komplet imbusów i klucz płaski 18.
MiRaptor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Zabierz zapasowe dętki, łyżki do opon, komplet imbusów i klucz płaski 18.Właśnie o takie info mi chodziło, dziękiWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
sziva Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 5 minut temu, MiRaptor napisał: Właśnie o takie info mi chodziło, dzięki I o ładowarce nie zapomnij!
Rekomendowane odpowiedzi