gwalberg Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 (edytowane) Witam, chciałem dzisiaj zainstalować najnowszą wersję ROMU i zrobiłem wipe zaawansowanego, zaznaczyłem wszystko i wymazałem. Teraz telefon po włączeniu pokazuje tylko logo Xiaomi nic więcej, nic się nie dzieje. Jak rozwiązac ten problem? Wszedłem do recovery i co dalej, jak mam teraz zainstalować ROM? Edytowane 30 Stycznia 2015 przez gwalberg
Numb Opublikowano 30 Stycznia 2015 Opublikowano 30 Stycznia 2015 Jeśli zaznaczyłeś wszystko, to usunęło wszystko, system, datę, cache, pamięć wewn. i SD. Teraz możesz podłączyć go w recovery do kompa, nie pamiętam gdzie kliknąć Mount i wtedy zrzucić ROM na tel i sflashować
gwalberg Opublikowano 31 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2015 Już sobie poradziłem. Wpiąłem kartę w adapter i wgrałem ROM. Trochę spanikowałem i się pospieszyłem z postem Temat do zamknięcia.
Numb Opublikowano 31 Stycznia 2015 Opublikowano 31 Stycznia 2015 Temat zostaje przeniesiony do kosza.Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi