zalezi Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 (edited) Witam. Sprzedam jak w tytule. Kupiony w tym roku w polskim sklepie x-kom.pl Stan bdb, od nowości noszony w oryginalnym etui Kilka minimalnych rysek na ekranie oraz na dole obok głośnika tylko jedno draśnięcie. Wgrany uważam najlepszy ROM Pixel Experience, bootloader odblokowany, mogę na życzenie zablokować. Cały zestaw producenta. Kontakt - [email protected] Cena 1019 zl Allegro - https://allegro.pl/oferta/xiaomi-mi-8-6-128-gb-niebieski-polska-dystrybucja-8334392989 Wysłane z mojego MI 8 przy użyciu Tapatalka Edited July 25, 2019 by zalezi braki Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 24, 2019 Share Posted July 24, 2019 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 24h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrosi Posted July 25, 2019 Share Posted July 25, 2019 Twój wątek został przeniesiony do archiwum, ponieważ nie spełnia zasad regulaminu działu giełda. Zapoznaj się również z zasadami uzupełniania wątków w dziale giełda. Kolejne błędne tematy karane będą ostrzeżeniem punktowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts