Sonic Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Witam. Od wczoraj jestem posiadaczem opaski (wersja global) i mam problem z powiadomieniami. Używam tylko aplikacji mifit i po połączeniu z opaska wszystko działa dobrze - dostaje wiadomości SMS itp., informacje o dzwonieniu, a po jakimś czasie przestają przychodzić. Pomaga rozłączenie i ponowne połączenie w aplikacji mifit. Ktoś miał podoba sytuację i może jakoś pomóc ? Czy przy innej aplikacji (zamiast mifit) powiadomienia będą lepiej działać ? Z góry dzięki za pomoc
pkonrad Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Telefon ubija dziającą w tle aplikację Mi Fit. Skonfiguruj system tak, żeby Mi Fit nie był nigdy ubijany przez system Android.
Sonic Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Właśnie że już to zrobiłem ... Mam oneplusa 6 i tam wyłączyłem optymalizację bateria dla apki mifit więc powinno działać w tle... Chyba że gdzie jeszcze jest taka opcja :/
mrosi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi