Dead4you Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 Witam. Wczoraj zakupiłem sobie Xiaomi Huami Amazfit stratos +, zaktualizowałem go do najnowszej wersji która oferuje już język polski i tu potrzebuję pomocy, gdzie się zmienia język, bo nie mogę tego znaleźć? Z góry dziękuję za pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 6, 2019 Share Posted July 6, 2019 (edited) w Setings/ General , o ile masz wersję International, w wersji China tego nie ma Edited July 6, 2019 by Kaudii Link to comment Share on other sites More sharing options...
AndrewP Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 Dnia 6.07.2019 o 21:47, Kaudii napisał: w Setings/ General , o ile masz wersję International, w wersji China tego nie ma W wersji China też jest. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted July 9, 2019 Share Posted July 9, 2019 W wersji oryginał China nie ma, chyba że mówisz o Custom romachWysłane z mojego MI 8 Explorer Edition przy użyciu Tapatalka Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitwar36 Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 Nowsze wersje aktualizacji do Amazfit Stratos posiadają już język polski, nawet na chińskich romach. Najnowsza wersja aktualizacji to 2.3.13.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kaudii Posted October 3, 2020 Share Posted October 3, 2020 (edited) To znaczy, że nie potrzebujesz mojego romu, więc po co zawracasz głowę. Wygraj oryginalny China i masz polski język. A tak na marginesie ta wersja, o której piszesz to nie China tylko global lub tak zwany US, najnowszy China to bodajże, 2.0.83.1 i on nie ma polskiego języka. Pozdrawiam, Wysłane z mojego Mi 10 przy użyciu Tapatalka Edited October 4, 2020 by mrosi Dodaj jeszcze z pół strony wątku pustych wierszy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts