gregor73 Opublikowano 3 Lipca 2019 Opublikowano 3 Lipca 2019 Witam ,dzisiaj odebrałem telefon z naprawy z werdyktem że nie ma możliwości naprawy,telefon ma uszkodzony gpu na płycie głównej.Telefon działał mi dobrze przez trzy lata,wieczorem w opcjach włączyłem oszczędzanie bater (jakieś dwie opcje) i,rano telefon budzikiem mnie obudził włączyłem fejsa i ekran zrobił się czarny,wszystko działa dobrze oprucz ekranu.Werdykt serwisu padł GPU,telefon odebrałem przyjechałem do domu włączam go i na jedną sekunde ekran zadziałał .Mam pytanie czy ten telefon niema jakiejś opcji wygaszenia ekranu celem oszczędzania bateri którą aktywowałem,albo po prostu przyszedł na niego już czas i się zepsuł .Zdziwiło mnie to że się na tą sekundę ekran zaświecił.Macie jakieś sugestie lub podpowiedzi.
gregor73 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 Dzisiaj po podpięciu telefonu do laptopa zeby pozgrywać zdjęcia na dwie minuty ekran mi zadziałał,już myslałem ze będzie okey.I teraz niewiem czy ten GPU niestyka dobrze lub coś innego go boli,jak myślicie.
Rekomendowane odpowiedzi