skrzacik0 Opublikowano 2 Lipca 2019 Opublikowano 2 Lipca 2019 Hej, Jeśli temat gdzieś był (nawet na oficjalnym) forum, to przepraszam i prosiłbym o link. Mam wrażenie że przeszukałem całe Google i aż nie chce mi się wierzyć że ktoś nie borykał się już z tym problem. Problem zarówno na Redmi Note 7 jak i Redmi Note 6. Obydwa mają najnowsze oprogramowanie (MIUIPolska). Otóż jak mam odpalone Google maps, ale tylko jeśli obecnie korzystam z aplikacji (mam wyznaczona trasę), jak tylko zablokuje telefon, a następnie odblokuje, Google Maps sie minimalizuje, pierwotnie minimalizowało się i pokazywała się mini mapka. Myślałem że to jest przyczyną, wyłączyłem ja ale niestety to nie pomogło. Teraz aplikacja się w pełni minimalizuje (ale wciąż działa w tle). Jest to niemiłosiernie męczące, próbowałem wszystkich znanych mi ustawień (kłódka, brak jakichkolwiek ustawień oszczędzania baterii etc), ale nic nie pomaga. Jako że problem pojawia się tylko jeśli mam wyznaczona trasę, zakładam że przeoczyłem jakieś ustawienia. Ktoś miał podobny problem albo zna rozwiązanie? Dzięki!
Rekomendowane odpowiedzi