mtmwielgosz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Witam. Mój problem wygląda tak: Kiedy do kogoś dzwonie nie słyszę nic, nawet tego tyyk'ania w oczekiwaniu na rozmowę. Po jakieś chwili zaczyna się odliczanie świadczące o trwającej rozmowie. Ani ja nie słyszę rozmówcę ani on mnie, mimo że rozmówca odebrał telefon. Po zakończeniu "rozmowy" słyszę typowe pyknięcie. Problem pojawił się po zabawie nowym romem CM Lollipop na mi3. Wgralem CM w recovery mode najpierw klikając clear all data a potem instalując CM jako update.zip na pierwszym systemie. Na drukim jest MIUI 6. Po zabawie stwierdzilem ze wole MIUI więc znowu dalem clear all data i jakby nigdy nic wlaczylem sobie system 2. CM prawdopodobnie dalej siedzi na system 1. Nie zauważyłem żadnych problemów do teraz... Próbowałem wielokrotnie i na pewno problem leży po mojej stronie. Nie chce bardziej namieszać więć proszę Was o pomoc.
mtmwielgosz Opublikowano 8 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2015 Miałem nadzieje, ze się obejdzie bez tego.
Rekomendowane odpowiedzi